Συλλογικά, αποφασιστικά, ενωτικά, αγωνιστικά απαντάμε με απεργία-αποχή στην αξιολόγηση-χειραγώγηση-απόλυση!

Ενέργειες υλοποίησης της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης Προέδρων για την αποτροπή της υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης.

Συλλογικά, αποφασιστικά, ενωτικά, αγωνιστικά απαντάμε με απεργία-αποχή στην αξιολόγηση-χειραγώγηση-απόλυση!

 1. Σε επισύναψη οι ενέργειες υλοποίησης της απόφασης της ΓΣ των προέδρων των ΕΛΜΕ για την αποτροπή της υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης. Περιέχονται τα αναλυτικά βήματα καθώς και το υπόδειγμα δήλωσης συμμετοχής στην απεργία αποχή που θα πρέπει να κατατεθεί στο πρωτόκολλο αφού υπογραφεί από όλον ει δυνατόν το Σύλλογο Διδασκόντων σε όλα τα σχολεία και από νεοδιόριστους και από παλαιότερους συναδέλφους. Καλούμε σε συσπείρωση και μαζική συμμετοχή στις ομόφωνες αποφάσεις του κλάδου! Η απεργία-αποχή καλύπτει τους πάντες από όλα όσα σχετίζονται με την ατομική αξιολόγηση (συναντήσεις με Συμβούλους Εκπαίδευσης, ενημέρωση ατομικού φακέλου, κατάθεση έκθεσης αυτοαξιολόγησης κ.τ.λ.). Όλοι/ες στην απεργία – αποχή, αλλά και στις στάσεις εργασίας της ΟΛΜΕ που είναι απαραίτητες στην περίπτωση που αξιολογητής επιχειρήσει να μπει σαν επιθεωρητής σε τάξη οποιουδήποτε συναδέλφου. 

2. ΟΛΕΣ/ΟΛΟΙ οι νεοδιόριστοι του ΄20, ΄21, ΄22 της Γ΄ Αθήνας καλούνται σε ενημερωτική συνάντηση και των τριών ΕΛΜΕ της Δυτικής Αθήνας, στο 3ο Γυμνάσιο - 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Περιστερίου, ΠΕΜΠΤΗ 23/2, 13.45. Πρέπει να ειδοποιηθούν οι πάντες! Η συζήτηση είναι ανοιχτή σε όλους και όλες μόνιμους και αναπληρωτές.

Δήλωση συμμετοχής στην απεργία- αποχή 

 Στάσεις εργασίας ΟΛΜΕ

 Βήματα απεργίας-αποχής

Αφίσα μονιμοποίηση παρεμβάσεις

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γενική Συνέλευση και εκλογές ΕΛΜΕ για αντιπροσώπους στο 21ο συνέδριο, Ψηφοδέλτιο, αφίσες, Διακήρυξη!

Πλήρης οδηγός δικαιωμάτων και αδειών αναπληρωτών και νεοδιόριστων -μόνιμων εκπαιδευτικών

Διακήρυξη για συνέλευση 13/12 και εκλογές 20/12 στην ΕΛΜΕ!